sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Keskeneräiset työt valmiiksi osa 1

Edellisen päivityksen jälkeen on ehtinyt tapahtua vaikka mitä! Suurin asia on muutto uuteen kotiin. Arki on pikku hiljaa alkanut palata uomiinsa ja vanha tuttu neulomisharrastus on tullut takaisin.

Pengoin keskeneräisiä töitäni esiin ja nyt ihan oikeasti teen ainakin suurimman osan valmiiksi kevään aikana. Projekti alkoikin kätevästi villasukkien päättelemisellä.


Aloitin miesten sukkien neulomisen jo varmaan helmikuun alussa ja sainkin silloin toisen sukan valmiiksi ja toisen puoleen väliin. Eilen neuloin toisenkin sukan loppuun saakka. Ainoa harmillinen asia oli, että harmaa Seiskaveikka loppui paria senttiä ennen päättelemistä. En viitsinyt päätäkauten lähteä kauppaan ostamaan uutta kerää parin metrin takia. Onneksi jämälangoista löytyi pikku kerä väriltään sopivaa lankaa, joka oli hiukan käyttämääni seiskaveikkaa paksumpaa. Käytössä tätä hätäratkaisua tuskin huomaa.


Toinen työ on yllättäen pipo! Minä vaan niin rakastan neuloa pipoja minun rakkailla kasikoon pyöröpuikoilla. Tässä pipossa käytin lankana Red Heart Soft - lankaa, joka muuten on ihan uskomattoman pehmoisen tuntuista. Ihan jotenkin silkkistä! Tehostelankana toimi Novitan ohut raitalanka, jonka vyöte on jo ajat sitten kadonnut, eikä nimestä ole hajuakaan.

Sitten vielä loppukevennykseksi kuva tilanteesta, joka odotti minua tänään aamulenkiltä palattuani!



Kuvassa tilanne näyttää paljon laimeammalta kuin mitä se todellisuudessa oli! :D Tilannehan on varmasti mennyt niin, että täysi talouspaperirulla on alkanut Eeville ja hypännyt itse alas ikkunalta. Eevi on yrittänyt napata sen kiinni ja ei heti ekalla yrittämällä onnistunut. Onneksi sai sen kuitenkin taltutettua eteisessä. Tarkempi tutkailu myös vahvisti, että jääkaappimagneetitkin on siinä rytäkässä alkaneet Eeville ja niitäkin on pitäny pistää aisoihin (löytyivät papereiden alta).


Tässä vielä kuva tuholaisista. Itse syyllinen on kuvassa oikealla!

2 kommenttia:

  1. Hauskasti kerrot kissojen tempauksesta... Meillä joku tovi sitten koira hajotti varaston ja pesuhuoneen välioven... Ei naurattanut kauheasti silloin.., nytr asialle voi jo hymyillä :>

    VastaaPoista
  2. Niin jälkeenpäin tapahtumille voi hymyillä ja jopa nauraa! Sillä hetkellä miettii vain, miksi miulla edes on lemmikkejä!? Oonko mie edes oikeasti eläinrakas!? :D

    VastaaPoista