lauantai 16. helmikuuta 2013

Voihan kiilakavennus!

Minulla on tämän kuun alusta asti ollut melkoiset muuttohötäkät käynnissä. Muutan kuun vaihteessa ja olen yrittänyt pakata ja hävittää tavaraa tasaiseen tahtiin. Jotenkin vain tuntuu, että tavaraa on liikaa ja ihan kaikkea ei raaski viskata pois. Kuljettelen niitä sitten mukanani muutosta toiseen.

Tällä viikolla sairastuin flunssaan ja parin päivän kuumeilu vei petin pohjalle. Neuloin sitten siinä loikoillessani sukat. Olisin varmaan muuten ikävystynyt kuoliaaksi!


En tiedä, miksen pidä sukkien neulomisesta. Se ei johdu kantapäästä, koska osaan sen tehdä, eikä siitä että sukat olisivat jotenkin isotöiset. En vaan tykkää neuloa sukkia, mutta välillä pitää antaa itselleen siedätyshoitoa! :D

Neuloin sukat Novitan Suomalaisesta sukkalangasta aika ohuilla puikoilla. Olisikohan olleet kolmoset. Kokeilin ensimmäistä kertaa tehdä kiilakavennukset joka toinen kierros. Ohjeissa yleensä neuvotaan se järkyttävän pitkä tapa kavennuksiin! Jatkossa varmaankin teen sukkieni kiilakavennukset aina näin, koska laskuissa on paljon helpompi pysyä mukana. Ei aina tarvitse miettiä, että hetkinen äsken se oli kaksi kierrosta nyt kolme sitten neljä jne.

Ja äiti, jos luet tätä niin tiedoksi siulle, että sie saat nää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti