lauantai 18. elokuuta 2012

Hemppis pitsineulekauluri!

Lopultakin sain aikaiseksi yhdistää pitsikaulurin päät ja päätellä langat. Se on odottanut monta viikkoa viimeistelyä. Lopulta siihen taisi mennä huikeat kymmenen minuuttia!

Minä voisin neuloa vaikka kuinka paljon, jos joku päättelisi kaikki työni ja neuloisi lapasiini peukalot. Vähän juttu sama kuin kalastamisessa. Voin onkia, JOS joku laittaa madon koukkuun ja ottaa kalan pois koukusta! :)


Kaulurista tuli hauskan värinen. Novitan Pretty Baby on liukuvärjättyä lankaa ja sopii mielestäni tällaisiin isoihin töihin parhaiten. Kauluri on todella kevyt ja ilmava. Se yltää kaulan ympäri kaksi tai kolme kertaa, riippuu minkä kokoinen käyttäjä on.


Tässä vielä lähikuva haastavasta pitsineuleesta, jolla kauluri on neulottu. Oikeasti se ei ole haastava. Jokainen, joka osaa neuloa kaksi silmukkaa oikein yhteen ja tehdä langankierron, osaa myös neuloa tätä neuletta. Lopulta kuitenkin ei vaikeusaste ole tärkeintä vaan se työn ulkonäkö ja käytettävyys!

Seuraavana keskeneräisten töiden pinossa olisi muutamat lapaset vailla peukaloa. Nekin ovat odottaneet tuolla viimeistelyä ties kuinka kauan! Neulomisiin!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti