sunnuntai 19. elokuuta 2012

Neonvärinen katastrofi!

Tänään ei ollut hyvä päivä neuloa peukaloita lapasiin. Pitäisi varmaan useammin harjoitella! Ihan kamalan typerän ajatus / laskuvirheen jälkeen sain aikaiseksi vain valtavat peukalot. Onneksi nämä lapaset olivat tarkoitettu omaan käyttöön! :D


Raidat ovat miten sattuu, mutta älkää siitä välittäkö! Käytössä sitä ei edes huomaa, mutta myönnän tuollaisen pikkuseikan häiritsevän minua itseäni! Nämä ovat neon punaisesta ja neon keltaisesta neulotut lapaset. Lankana käytin Schachenmayerin Bravo - lankaa. Se on 100% akryyliä. Vyötteessä luvataan , että lanka kestää konepesua ja kuivausrumpua.


Tällä kuvalla yritän todistaa sitä, ettei raitojen vinksahdukset näy käytössä. Oikeassa elämässä lapaset ovat kirkkaan väriset eli todella neon pinkkiä ja keltaista. Kamera ei tahtonut ikuistaa tätä upeaa värien loistoa! :)

Mitä me tästä opimme!? Minä opin sen, että seuraavia peukaloita tehdessä käytän touhottamisen lisäksi hieman ajatusta. Jos olisin pikkuisen esimerkiksi muistellut, miten peukalot oikeasti neulotaan niin lopputulos ei olisi ollut niin typerä. 

No, mutta kaikesta huolimatta NEULOMISIIN!! :)

2 kommenttia:

  1. Mistä ostit tota ihanaa neon lankaa? Oon yrittäny etsiä tollasta vaikka mistä.

    VastaaPoista
  2. Taisin ostaa Käsityövakasta täältä Joensuusta. Huomasin, että Joenlangassa oli nyt neonvärisiä lankoja, joissa oli joku 40 % villaa. Niistä voisi neuloa paremmat lapaset. Nää on vähän jäykät käytössä.

    VastaaPoista