keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Vauvan tossut kukkakoristeella

Vauvateema jatkuu edelleen. Nyt haluan täsmentää, että mistään erityisen kovasta vauvakuumeesta ei ole kyse. Vauva-asusteet ovat loistava tapa harjoitella erilaisia neulontatekniikoita ja harjaannuttaa taitoja. Ne valmistuvat nopeasti, joten mitään turhautumista ei ehdi tulla.

Näiden selitysten jälkeen itse asiaan. Löysin Novitan sivuilta aivan ihanan Vauvan tossujen ohjeen. Ohje oli helppo vaikka ensilukemalta en sitä täysin sisäistänytkään. Kokemuksesta olen kuitenkin oppinut sen, että nämä tällaiset ongelmatilanteet ratkeavat yleensä kun työ on neulottu kyseiseen vaiheeseen saakka. Ratkaisu löytyy yleensä aivan itsestään pelkästään katsomalla neuletta ja sen rakennetta.


Kissani Minttu ilmestyi taustalle juuri kun olin ottamassa kuvaa. Tossut on neulottu samaisesta mysteerilangasta kuin aiemmin neulomani lapaset. Tossujen pohjat ovat luonnonvalkoista seiskaveikkaa, mutta valitettavasti ne eivät näy kuvassa. Tossuja koristaa neulotut kukat. Kukkien ohjeen löysin ihan vahingossa ja se on maailman yksinkertaisin ja nopein toteuttaa. Aion käyttää jatkossakin kyseisen ohjeen kukkia.

Loppuun vielä Mintun poseeraus. Kun tossut oli kuvattu niin Minttu totesi, että nyt kuvataan kissaa! Tämä on hyvin tyypillinen asento Mintulle, mutta se ei todellakaan tarkoita, että mahaa saisi silittää päin vastoin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti