keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Pipokausi avattu eli on SYKSY!

Nyt se sitten taas alkoi, raivokas pipojen neulominen! :D On syksy ja kohta voi tulla kylmä. Sitäpaitsi jokaisella itseään kunnioittavalla naisella on pipoja vähintään yhtä paljon kuin kenkiä vai miten se meni!? No minulla on ainakin! :)


Tässä nämä hurmaavat pipot ovat! Mietin, että pitäisikö tähän kuvaan laittaa varoitus epilepsia- ja migreenipotilaita varten!? Ovat aika silmäänpistävän näköisiä kuvassa.Tässä kuva sotkuisesta kodistani ja pipostani. Tämä pinkki-musta pipo on neulottu Novitan Miami -langoista. Käytin nro. 7 pyöröpuikkoja ja tajusin ensimmäistä kertaa ikinä käyttää kavennusvaiheessa ohuempaa puikkokokoa. Voinen sanoa, että lopputulos oli siistimpi! Tämä tuskin oli monellekkaan mikään uutinen, mutta itse koin suorastaan ahaa -elämyksen!Limenvihreä-musta pipo on neulottu Novitan Miamista sekä Red Heartin Miamista. Lankojen koostumuksissa on sen verran eroa, että Red Heartin lanka on täysin puuvillaa kun taan Novitan Miamissa on puolet akryyliä. Novitan lanka on paksumpaa ja pehmoisempaa kun taas Red Heartin lanka on jämäkän ja kestävämmän oloista. Hintaeroa langoilla ei juurikaan ole tai ei ainakaan ollut kun minä ne ostin.

Tässä kuvassa voi myös nähdä kuinka nuhjuiseksi aiemmin esittelemäni torkkupeite on mennyt. Siitä on tullut toisen kissani suosikki nukkuma-alusta ja sitä on NIIN ihana repiä ja nujuuttaa. Nyt peitteestä roikkuu metrin mittaisia lankoja. Kissoillehan mie sen alunperin neuloinkin (luonnollisesti). 

3 kommenttia:

 1. siisti tuo limenvihreä-musta pipo,pitää pistää tilaukseen jos teet.terv ana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin tehä, jos saan ostettua lisää tuota vihreää lankaa! :)

   Poista
  2. hieno homma,tuo on hieno pipo.

   Poista