tiistai 6. marraskuuta 2012

Pierre Cavallosta tuli kaulahuivi

Olen taas laiminlyönyt molempia blogejani! Rentouttava harrastus bloggaaminen on ollut minulle hirveä ahdistuksen kohde. On ollut tarkoitus kirjoittaa, mutta en ole kirjoittanut.

Se siitä avautumisesta ja sitten asiaan. :D

Neuloin siis jo aika päiviä sitten kaulaliinan. Ikävän kyllä lanka loppui kesken ja siitä tuli melko tynkä. Pituutta kaulahuiville kertyi 132 senttimetriä. Se kuitenkin toimii ihan kivasti yhden kerran kaulan ympärille kietaistuna tai sitten lapselle se olisi täydellisen mittainen.

Kuvassa siis katseen pitäisi kohdistua tuolin selkänojalla roikkuvaan kaulaliinaan! Pahoittelut sekavasta kuvausympäristöstä. 

Lanka on merkiltään Pierre Cavalloa ja väri musta-valko-harmaa raidallista. Ostin sitä kolmen kerän pakkauksen Anttilasta syksyllä. Vyötteen mukaan se on 100 % polyesteriä ja kestäisi normaalin 30 asteen konepesun. Itse en kuitenkaan lähtisi tuota koneessa pesemään vaan valitsisin hellän käsinpesun ja kuivaisin tasolla.

Lähikuva kaulahuivin pinnasta. 

Puikkoina käytin koon 12 jötiköitä. Sen vuoksi neule on niin ilmavaa. Jos joku haluaa tämän omaan pukinkonttiinsa niin rohkeasti vain ottamaan yhteyttä! Kaulahuivi on vielä vailla omistajaa. Muuten pitäisin itse, mutta minulla on jo niin monta kaulahuivia, jotta kohta iskee runsauden pula!

Minulla on nyt työn alla vähän isompi projekti, mutta siitä en valitettavasti lähestyvän joulun vuoksi voi kertoa enempää. Yritän kuitenkin siinä sivussa tehdä pienempiä töitä ja päivittää tätä blogia hiukan useammin. :)

Neulomisiin!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti