keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Tupsupipo itselle talveksi

Pitähän se taas neuloa jotain kivaa itsellekin. Pitkän mietinnän jälkeen totesin, että minulta puuttuu iso ja pörröinen tupsupipo. Joutava lankakin löytyi lankakorista kun sille en aiemmin ollut keksinyt mitään hyötykäyttöä.


Neuloin pipon Helsingistä ostamillani bambupuikoilla. Voin kertoa, että nro. 10 sukkapuikot olivat hieman haastavat aluksi. Silmukat eivät pysyneet puikoilla ja neule ei tuntunut sopivan käteen. Pienen harjoittelun jälkeen neulominen alkoi sujumaan.


Tässä aivat henkeäsalpaavan loistava kuva siitä, miltä pipo näyttää käytössä! :D Valitettavasti en yhtään muista, mitä tuo käyttämäni lanka oli. Olen näppäränä neulojana kadottanut kyseisen kerän vyötteen. Se oli kuitenkin jotain Novitan paksua lankaa, mitä ei löytynyt edes heidän omilta nettisivuiltaan enää. Viime talvena neuloin samaisesta langasta äidille kaulurin.

Olipa hyvä taas verestää mieleen, miten tupsu tehdään. Kyllä se ensimmäisellä yrittämällä onneksi onnistui, sillä toiseen yrittämään ei olisi riittänyt enää lanka!

Seuraavan kerran mahdollisesti sukkapostia. Neulomisiin!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti