torstai 6. syyskuuta 2012

Junamatkan viihdykettä

Tiistaina minulla oli jännittävä päivä. Hyppäsin aamulla kello 6:17 junaan täältä Joensuusta määränpäänäni Helsinki. Minulla oli siellä työhaastattelu. Tällaiselle maalaistytölle se oli todella jännittävä kokemus. En ollut koskaan aiemmin liikkunut yksin Helsingissä. Löysin kuitenkin perille työhaastatteluun ja pääsin paluumatkallekin ilman ongelmia.

Ehdin myös hiukan shoppailla kuten kahdet bambupuikot Snurre nimisestä lankakaupasta Hietalahdenkadulta. Voin kyllä lämpimästi suositella kyseistä kauppaa. Paikan omistaja oli todella ystävällinen ja minulla meni siellä tovi jutellessa vähän kaikesta. Sain myös hyviä neulomisvinkkejä.

Junamatka kesti yli neljä tuntia. Ehdin neuloa loppuun erään sukkaviritelmäni, josta kerron lisää myöhemmin. Paluumatkalla aloitin pipon ja Parikkalan aseman jälkeen päättelin sen. Ei siinä siis pitkään nokka tuhissut! :)


Kuva on napattu junassa, joten valaistus tai muukaan rekvisiitta ei silmää hivele. Lankoina käytin mustaa Novitan Nallea sekä Miamia, pinkkiä Seiskaveikkaa sekä jotain vanhaa harmaata lankaa, minkä merkistä ei ole mitään hajua. Tämän pipon pääpointti oli jämälankojen käyttäminen ja se oli oikeastaan molempien junamatkojen päätavoite. 

Siitä toisesta työstä tosiaan kirjoitan joku toinen päivä kunhan saan aikaiseksi ommella sen kasaan. Siihen asti neulomisiin!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti