perjantai 3. elokuuta 2012

Neulottuja kännykkäpussukoita

Minulle tuli sellainen olo, että pitää kokeilla tehdä jotain itselle aivan uutta ja erilaista. En ole koskaan aiemmin tehnyt kännykkäpussukoita!

Törmäsin ohjeeseen selaillessani neulomisraamattuani Stitch'n Bitch - Neulojan käsikirjaa. Suosittelen kirjaa ihan kaikille, jotka vasta harjoittelevat neulomaan. Siinä asiat on kerrottu niin, että aloittelijakin ne ymmärtää! Muokkasin ohjetta itselleni sopivaksi, koska sellaisenaan se ei minun neulomana toiminut.


Kolme pussukkaa mie näpertelin jämälangoista. Ne kyllä vinksottaa kaikki vähän eri suuntiin ja näyttää vahvasti siltä, että en osaa näitä vielä tehdä! :D Opettelin kuitenkin neulomaan napinläven, jotta sain näihin nätit nappikiinnitykset. Minulla on hirmuinen nappikokoelma ja oli ihanaa päästä käyttämään niitä kerrankin!


Tässä kuva vielä takaa. Sininen pussukka on neulottu 7 veljeksestä ja siinä ei vielä itseasiassa ole napinläpeä, koska se oli ihan ensimmäinen minkä tein. Keksin napinläpi - jutun vasta myöhemmin. Violetti-valkea pussukka on neulottu Novitan valkeasta Pirta -  langasta ja tuo violettilanka on jotain pörrölanlaa, jossa on kimalteita. Pinkki pussukka on Novitan Essi - langasta neulottu. Käytin harmaan ja pinkin raitalankakerien jämät siihen.

En voi sanoa, että olisin tyytyväinen näihin pussukoihini! :D Mutta pitää ottaa huomioon, että olen tehnyt niitä vasta kolme IKINÄ! Nämä eivät vaan ole niin kamalan nopeita tehdä, koska ne vaativat pikkutarkkaa näpertelyä ja raidat vaativat tarkkaa laskemista, jotta ne sattuvat samalle kohdalle etu- ja takapuolelle. Ehkä näitä tulee vielä joskus lisää! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti