maanantai 30. heinäkuuta 2012

Ei pipo vaan..

..säärystimet! Eilen lupasin, ettei tänään tule pipopäivitystä. Pidän lupaukseni ja nyt tuleekin säärystinpäivitys!


Nämäkin on neulottu Novitan Softysta ja vaaleanpunaisesta puuvillalangasta. Minulla on missiona neuloa pois koko Softy - varastoni kesän aikana.


Tältä ne näyttävät käytössä. Olen pahoillani, etten helteen vuoksi saanut taltioitua oikeanlaista tunnelmaa. Ei niitä kylmällä säällä ehkä paljaissa nilkoissa käytetä!

Nämä säärystimet kuten monet muutkin julkaisemani työt ovat vielä vailla käyttäjiä. Eiköhän syksyllä ala onnellisia omistajia löytyä! 

Voin myös paljastaa, että minulla on tällä hetkellä eräs massiivinen neuleprojekti meneillään. En kuitenkaan ole vieläkään päättänyt mikä siitä tulee! Lupaan päättää asian siihen mennessä kunnes julkaisen sen täällä blogissani! :)


3 kommenttia:

 1. Ihanat nämä säärystimet! :) Itse olen tehnyt kerran sellaiset pinkki/harmaa raidalliset säärystimet. On talvella tosi lämpimät, koska minun jalkoja ainakin kylmä alkaa äkkiä kolottamaan!

  Tosin tein ne 7veljestä langasta, mut siitä huolimatta sama idea. :)

  VastaaPoista
 2. Ja tosi pirteä sivu sinulla. :) Miellyttävä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Nuo säärystimet on ollu kovassa käytössä pakkasilla. Oon vähän sellanen vilukissa, jotta tartten sisätiloissakin ylimääräsen vaatekerroksen.

  Niin ja kiitos kommenteista, niitä on ihanaa saada! :)

  VastaaPoista