tiistai 27. elokuuta 2013

Kestokasseja vanhoista verhoista

Edellisestä päivityksestä on jälleen kerran ehtinyt kulua jo kuukausi. No itseasiassa päivälleen kuukausi. Nyt olen niin sanotulla kesälomalla niin minulla on ollut aikaa touhuta jotain tänne blogiin lisättävää!

Kirppistavaroita etsiessäni löysin varastostani pinon verhoja, joita en muitanut olevankaan ja joita en koskaan enää tule käyttämään. Niinpä päätiin tuunata niistä ekokasseja. Täytyy sanoa, että minä ja ompelukone ei koskaan olla oltu ylimpiä ystäviä, eikä meistä edelleenkään sellaisia tullut!


Äiti pyysi tekemään isoja kauppakasseja, joten tässä on sellaisia jättikestokasseja. Mitat ovat noin 50 cm x 60 cm. Pakko myöntää, etten hirveästi mittaillut kankaita leikellessä!


Tässä taas roikkuu ns. normaalin kokoisia kasseja. Alempaan kikkailin taskunkin.


Tämä kassi on ollut jo kahdesti minulla testissä. Kahdet ruokaostokset olen tällä raahannut kotiin ja se kestää ja kestää ja kestää. Siihen myös mahtuu ihan uskomaton määrä tavaraa.

Minulla on säästössä todellista retrokangasta, josta aion tehdä lisää kasseja. Nämä olivat harjoittelukappaleita, etten tuhoa arvokasta kangastani! Menenkin tästä jatkamaan harjoituksia! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti