sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Maxim -tuotteiden buzzaus

Monet varmaan jo tietävätkin, että olen buzzaaja. Olen ollut Buzzadorin jäsen nyt kolme vuotta. Buzzaamisen ideana on testata tuotteita yhdessä ystävien kanssa. Tässä onkin vuosien varrella lähipiirini saanut testata tuoremehuja, pizzoja, hoitoaineita ja hammastahnoja. Alussa en päässyt mihinkään kampanjoihin mukaan, mutta nykyään pääsen kampanjoihin parin kuukauden välein. Onhan se kiva saada tuotenäytteitä kotiin ja yleensä paketin mukana tulee jokin yllärituote.

Jos sinä haluat buzzaajaksi niin voit liittyä kauttani tästä linkistä: http://www.buzzador.com/fi?refstr=dazz84>http://www.buzzador.com/fi?refstr=dazz84.

Jos liityt kauttani niin saan siitä 100 pistettä. Pisteistä on hyötyä kampanjoihin hakiessa, koska suosituimpiin kampajoihin hakijat valitaan suurimman pistemäärän perusteella. Pisteillä ei voi lunastaa palkintoja. Buzzaaminen on ollut ainakin minulle ja lähipiirilleni oikein antoisaa ja suosittelen sitä kaikille! :)

Nyt viimeisin buzzaukseni on Maxim -urheiluravinnesarja. Sain testattavakseni palautusjuomia ja patukoita sekä treeniä ennen ja treenin jälkeen nautittavia tuotteita. Pakko myöntää, että olen suhtautunut kyseisiin tuotteisiin aiemmin hiukan epäillen. Jotenkin on tuntunut, että miten joku suklaapatukka voi auttaa urheilusuorituksissa.

Testaamani Maxim -tuotteet.
Jouduin kuitenkin muuttamaan mielipidettäni tämän buzzauksen aikana. Aloitin sopivasti juoksemisen talvitauon jälkeen ja tuotteet pääsivät heti todelliseen testiin. Huomasin heti, että Maxim Recovery Bar -palautuspatukat vähensivät lihaskipuja. Yleensä juoksemisen aloittaminen  aiheuttaa särkyä reisiin ja pohkeisiin ja jopa kunnon lihasjumeja. Luulen, että ainakin osatekijä oli palautustuotteissa, joita nautin tunnollisesti aina noin puoli tuntia treenin jälkeen. Toki myös venyttelen aina treenien jälkeen, joten pelkästään tuo ei patukoiden ansiota ole.

Makuvaihtoehdot eivät täysin minua miellyttäneet. Kamalin noista suklaapatukoista oli banaanin makuinen energiapatukka. Myös suolapähkinäpatukka oli melkoinen pettymys. Parhaita makuja olivat ehdottomasti tummasuklaa sekä caramel. Porejuoma on hiukan liian makea, mutta siitä saa energiaa ennen urheilusuoritusta.  Maxim Hypotonic Sports Drink -urheilujuomaa en ole vielä ehtinyt kokeilla, mutta se pääsee käyttöön kunhan aloitan taas intervallitreenit sekä juoksemaan maastossa.

Tuotteita on edelleen vielä paljon jäljellä ja uskon jatkavani niiden käyttöä säännöllisesti. Suhtautumiseni urheiluravinteisiin on hiukan muuttunut. En ole enää niin jyrkkä niitä kohtaan vaan näköjään aina kannattaa kokeilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti