sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Putkisukat jämälangoista

Minulla on ollut hiukan kiireinen viikko. Asetuin Vihreiden kunnallisvaaliehdokkaaksi täällä Joensuussa. On pikkuisen ollut ylimääräistä järjesteltävää ja touhuttavaa opiskelujen ja töiden lisäksi. Onneksi sentään tänään kerkesin viimeistellä yhden neuletyön. Vaalikuulumisiani voi lukea toisesta blogistani Uusien haasteiden jäljillä ja minua voi tukea liittymällä Facebooksivuilleni TanjaImmonen - Kunnallisvaaliehdokas 2012.

Mutta siis lopultakin varsinaiseen aiheeseen. Jämälankoja meni taas hyötykäyttöön. Tällä kertaa lopputuloksena oli putkisukat.


Langat ovat pääasiassa Seitsemää Veljestä. Tuosta tummansinisestä en ole lainkaan varma, koska se on todella vanha kerä. Varmaan 90 - luvun alkupuolelta! Kooltaan nämä ovat noin 35 - 37.Kuva työn alkuvaiheesta. Se oli pientä kaaosta, koska neuloin niin monesta pienestä lankanyytistä. Ne eivät olleet kaikki edes kerällä.


Tässä sukat ennen yhteen harsimista. Ne neulotaan tasona ja kavennetaan kärkeä kohti.

Yritän ehtiä taas pian päivittämään lisää uusia töitäni tänne. Minulla on parikin uutta juttua puikoilla tällä hetkellä. Kunhan vain ehtisi neuloa!

Mutta neulomisiin!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti